Werkwijze

Bij Enjoy Cooking stel jij je kookworkshop helemaal naar eigen wens samen. Voorafgaand aan de kookworkshop nemen we telefonisch contact met je op. Zijn er allergieën of speciale (di)-eetwensen laat het ons weten. We stellen in overleg met u een menu samen. Warme en koude voorgerechten, hoofdgerechten vlees / vis / vegetarisch, bijgerechten zoals bijv. salades, en desserts. Afhankelijk van het aantal deelnemers worden er in een basisworkshop 8-10 gerechten gemaakt.

Na het telefonisch contact waarin we je wensen hebben besproken ontvang je van ons een menukaart met daarop tal van gerechten waar je uit kunt kiezen. Je kunt max. 4 vlees / visgerechten kiezen. Het is mogelijk om tegen een meerprijs van € 2,50 p.p. en per gerecht de workshop uit te breiden.

Enjoy Cooking heeft geen eigen kookstudio maar verzorgt kookworkshops op locatie. We komen bij je thuis, in de bedrijfskantine, bij de sportvereniging, in buurthuizen, vakantiehuisjes etc. De locatie dient te beschikken over een (minimaal 4 pits) fornuis, oven, koeling, warm stromend water en bij sommige workshops hebben we een vriezer nodig. Daarnaast voldoende tafels / ruimte om aan te werken.

Een kookworkshop duurt ca 3 uur, daarna neem ik afscheid en gaan jullie met eigen gezelschap aan tafel om van al het lekkers te gaan genieten. ( m.u.v. de chocolade workshop )