Italiaans

La Cucina Italiana. De italiaanse keuken is rijk aan diverse smaken.

Parmezaanse kaassoep met witte wijn en balsamico uien, Arancini ( risottokroketjes ), Bruschetta`s met diverse toppingen bijv. geitenkaas / walnoot-vijgentapenade, of rozemarijn / tomaat / ricotta / prosciutto, Melanzane di parmiggiano ( aubergineschotel ), Italiaanse stoofpotje met kip en venkel, Risotto, Gnocchi, Italiaanse draadjesvlees met zelfgemaakt tagliatelli, Ossobucco, Ravioli met een vulling naar keuze, bijv : Spinazie /Ricotta / Truffelsaus, 4 kazen of met pompoen. Of een heerlijk kabeljauwpakketje of toscaanse garnalen.

Als afsluiter amandelpuddingkjes met amaretto, Tiramisu, Panna cotta met koffiesiroop, Vijgentaartjes, italiaanse fudgetaart of crema fragola.

Je hebt de keuze om de workshop volledig naar wens zelf samen te stellen. je ontvangt van ons een menukaart met daarop allerlei heerlijke indische gerechten. Uit deze lijst kies je zelf wat je wilt maken tijdens de workshop. Uiteraard is het ook mogelijk de workshop volledig door ons te laten samenstellen.Edit